Страници

13.11.2011 г.

Цената на еврозоната

Гласувайте за нас в bgtop.net


Разпадането на ЕС ще струва поне седем трилиона евро.Според проучване това ще са само първоначалните разходи.Още колко ще струва ще се прецени по начина,по който еврозоната може да се разпадне.В момента брутния вътрешен продукт на всички членки е 12.3 трилиона евро показва изследване през 2010.Жозе-Мануел Барозу казва,че Германия е най-голямата икономика в Европа затова при разпад на ЕС тя ще загуби само 1 милион работни места и 3 на 100 от икономиката си.

Той припомни,че Европа ще загуби международната си тежест ако, континенталния съюз стане обединение от 6 или 12 страни.Френският президент Никола Съркози предложи ЕС да се раздели на държави с категори които ще се определят по икономики и др.В отговор на Съркози които получи подкрепата на Лондон за идеята ,Барозу отговори,че в никакав случаи не трябва да се разделят страните.

2 коментара:

Стоян каза...

Френският президент се казва Никола САркози, но за сметка на това Ъ-то присъства в думата 'никакЪв'. Жозе Мануел Барозу не съм срещал да се изписва с тире между първите две имена. След точка и запетая се поставя шпация/спейс/празно място... Нещо като редактор да има?

Stoian Petrov каза...

1.Има редактор
2.пише Никола Съркози а не Никола САркози и за другото незнам вече!
а и които го е написал е тъп