Страници

26.01.2011 г.

Шампионът на Англия разгроми Болтън Уондърърс

Гласувайте за нас в bgtop.net

Шампионът на Англия разгроми Болтън Уондърърс на техния Reebok Stadium. Момчетата на ‘Татко Карло’ категорично надиграха своя съперник с 4:0 и станаха едва втория отбор в лигата, който си тръгва с пълен актив точки. До сега единствено Ливърпул успя да надиграе като гост коравия отбор на Оуен Коел.

От първата до последната минута на мача Челси бе перфектен в защита и търпеливо чакаше своя момент. Далечният удар на Дидие Дрогба даде преднина на лондончани и нужното спокойствие. В последствие голове добавиха Малуда, Анелка и Рамирес.

През големи периоди от мача Болтън имаше инициативата в центъра на терена, но по-голямата част от пасовете не бяха насочени към вратата на гостите. Съвсем нормално отсъстваха и чистите голови положения пред Петър Чех. Повечето от опасностите бяха от разбърквания в наказателното поле, след центрирания от корнер и т.н.

Челси записа важни 3 точки в своя актив, съкращавайки разликата с лидера Манчестър Юнайтед на 7 точки. Червените дяволи обаче имат мач по-малко от лондончани и днес излизат на Bloomfield Road в търсене на трите точки.

forsport.bg

Няма коментари: